Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

A szeptemberi találkozóról…

Kedves Betegtársaim!

Ezentúl szeretném rendszeresíteni, hogy a negyedévente megrendezett találkozónkon elhangzottakról egy rövid áttekintést kapjanak a betegtársak, illetve azok az olvasók, akik ellátogatnak honlapunkra.
A website-on nem csak olvashatják, hanem meg is tekinthetik majd az előadások anyagait, amennyiben az előadást tartók ehhez hozzájárulnak.
A szeptemberi találkozónkon Dr. Gergely Péter tartott volna előadást, de sajnos váratlanul le kellett mondania és Dr. Baraczka Krisztina vette át a helyét a pódiumon, amiért ezúton is szeretnék külön köszönetet mondani! Az előadás anyagát megnézhetik honlapunkon.
A szeptemberi gyűlésen körülbelül ötvenen vettek részt és remélem, hogy a karácsonyi és egyben évzáró találkozónkra még többen el tudnak majd jönni!
A novemberi találkozónkon Dr. Láng Eszter és Dr. Gergely Péter lesznek a vendégelőadóink.
Dr. Láng Eszter Mi a stressz? Élettani és pszichológiai válaszok stressz-helyzetben címmel fog előadást tartani.
Dr. Gergely Pétertől pedig megtudhatjuk a legújabb információkat az SLE-kutatással kapcsolatban.
Várom önöket sok szeretettel:

Debreczi Sándor
Magyar Lupus Egyesület elnöke


Dr. Baraczka Krisztina az SLE idegrendszeri érintettségéről tartott előadást

Kedves Olvasók, Betegtársak!

Honlapunk „Társalgója” hamarosan átalakul, a működésben – átmenetileg – lehetnek kisebb hibák. Az új „társalgó” használatához továbbra sem szükséges regisztráció. Az üzenetek pedig egyből megjelennek majd.
Honlapunkat egyre többen látogatják, napi 3-4 új regisztráció érkezik. Kérek mindenkit, hogy aki már egyszer regisztrált, többször ne regisztráljon, mert megnehezíti a munkánkat!
Szeretnénk egy új rovatot indítani „Az én naplóm” címmel. Kérlek Benneteket, hogy írjátok le betegéletutatokat, s küldjétek el e-mail címemre: zoltan@purgel.hu. Ezek az írások név nélkül jelennek meg majd a honlapon. Örülnék, ha minél többen megírnátok saját történeteteket.
Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató