Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Legutóbbi betegfórumunkról

2013. évi második betegfórumunk október 19-én volt az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) székházának előadótermében. Az OEP székháza nagyon könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is, de a vidékről autóbusszal vagy vonattal érkező vendégeink is könnyen el tudtak jutni a helyszínre. A betegfórumunkon résztvevők jegyzettömböt, tollat, frissítőt, finom szendvicset és Reumatológia mindenkinek magazint kaptak. Ezen a szombat délutánon kettő orvosi előadás volt.
Első előadónk Dr. Pajor Attila egyetemi tanár, igazgatóhelyettes volt a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról. Professzor Úr egyesületünk 20 éves működése alatt már negyedik alkalommal volt vendégünk, s most is a lupusz és terhesség témában tartott előadást. Ezúton is köszönjük Professzor Úrnak az értékes előadást, és azt, hogy nagyon sok lupusszal élő anyukának születhetett gyermeke! Professzor Úrnak egyesületünk közgyűlése 2008-ban kiemelkedő munkássága elismeréseként tiszteletbeli tagságot szavazott meg.
Rövid szünet után Dr. Oláh Lajos Doktor Úr előadása következett az autoimmun betegeket súlyosabban érintő őszi és téli fertőző betegségekről. Erre a témára nem is találhattunk volna Doktor Úrnál jobb előadót, hiszen Doktor Úr több mint 50 éve dolgozik orvosként, s ma is a rákospalotai lakosok aktív háziorvosa. Doktor Úr a Magyar Lupus Egyesület tiszteletbeli tagja, többen személyesen is ismerhetjük, hiszen betegfórumainkon is sűrűn részt szokott venni. Ezúton is köszönjük a szépen összefoglalt, szívből szóló, őszinte előadást!
Egyesületi óra programunkon beszéltünk az egészségkárosodottak ellátásáról, 2014. évi terveinkről, folyamatban lévő programjainkról.
Szeretném ezúton is megköszönni Dr. Sélleiné Márki Mária Főigazgatónőnek, hogy rendelkezésünkre bocsájtotta az Országos Egészségbiztosítási Pénztár előadótermét. Nekünk ez nagy támogatás, hiszen egy kulturált és jól megközelíthető helyen tudjuk megtartani betegfórumainkat.
Következő betegfórumunk 2013. november 23-án lesz, a részletes program fenti meghívónkban olvasható.
Sok szeretettel várunk mindenkit erre a programunkra is. Ezen a napon fogjuk megünnepelni klubunk, egyesületünk alapításának 20. évfordulóját is.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató