Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Adó egy százalék: segítsen kampányunkban

Ebben az „adóévben” is nagy hangsúlyt szeretnék helyezni idén adó egyszázalékos kampányunkra.
Szeretnénk, ha következő évünk is ugyanolyan programokban és kiadványokban gazdag lenne, mint a 2009-es év. Ezért kérek mindenkit, hogy ne csak saját és családja adófelajánlásával segítsen, hanem keresse meg távolabbi ismerősét, rokonát, barátját, kollégáját, szomszédját, stb. Az autoimmun betegek nagy része rokkantnyugdíjas. Mivel nincs adójuk, így rendelkezni sem tudnak az egy százalékról. Ez az egyik olyan tény, amelyben hátrányban vagyunk más szervezetektől. Ezért is fontos a kampánymunka! Ennyit kérem tegyen meg mindenki egyesületünkért! Nem nagy munka, de rengeteg segítség!

Hogyan segíthet?

1. Minden tagunk kapott 10 db kártyanaptárt, melyen a legújabb „egyszázalékos” reklámunk található. Kérem tagjainkat, hogy ezzel a kártyanaptárral KERESSÉK MEG családtagjait, rokonait, barátait, kollégáit, ügyfeleit, könyvelőjét, iwiw-es partnereit, stb., s kérjék, hogy adójuk egy százalékát egyesületünknek ajánlják fel. A kártyanaptárnak is biztosan megörülnek majd. (Lehet még kérni elérhetőségeinken kártyanaptárokat.)

2. Adjon fel olyan nyomtatott újságokba apróhirdetést, melyért csak az újság megvásárlásával kell fizetni. (Pl. Apró-, Bazár-, Irányár-, stb. újságok. ) Hirdetés szövege: Csak egyet kérünk, az adó egy százalékát… Magyar Lupus Egyesület. Adószám: 18157860-1-06 www.lupusz.hu Weboldalunkon meggyőződhet, nagy múltú, valóban becsületes, aktív szervezetről vagyunk. Köszönjük! A hirdetés feladási szelvény mellé meg lehet fogalmazni egy levelet a szerkesztőségnek, hogy a hirdetésért feltüntetjük támogatóink között logóját, weboldala címét. Ilyen levéllel lehet próbálkozni fizetős újságoknál is. (Pl. Szuperinfó.)

3. Ha van internet elérése, küldjön távolabbi ismerőseinek, stb. szép hangú levelet, melyben adójuk egy százalékának felajánlására kérjük. Weboldalunkon további egyszázalékos reklámanyag megtalálható és letölthető.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató